placeholder placeholder placeholder placeholder placeholder
logo header

Werkwijze

Teksten bewerken

Voor redactie, eindredactie, tekstcorrectie en persklaarmaakwerk legt u een tekstfragment aan ons voor. Op basis daarvan maken we een schatting van de benodigde tijd voor de werkzaamheden en schrijven we een offerte.

Teksten schrijven

Voor het schrijven en herschrijven van teksten levert u ons volgens afspraak het basismateriaal aan. Op basis hiervan maken we een schatting van de benodigde tijd voor de werkzaamheden en schrijven we een offerte. Desgewenst nemen we in voorkomende gevallen zelf interviews af. Op uw verzoek werken we, in overleg, ook op locatie.

Met beeldmateriaal

Wilt u dat we behalve tekst ook beeldmateriaal verzorgen, dan maken wij graag een persoonlijke afspraak met u. In teamverband bespreken we de mogelijkheden en maken we afspraken over het product, de werkwijze en het moment waarop de verschillende onderdelen en het totale product worden opgeleverd.

Contactpersoon

Wij vragen u om een contactpersoon binnen uw bedrijf aan te wijzen die ons aanspreekpunt zal zijn. Ook u kunt voor tussentijdse vragen terecht bij een vast contactpersoon van ons bureau.

Op de diensten en producten van Duidelijke Taal tekstproducties zijn Algemene voorwaarden van toepassing. U vindt ze rechts op deze pagina, boven de tarieven. De Algemene voorwaarden zijn ook in pdf-format te downloaden.

 
placeholder

citaat

.