placeholder placeholder placeholder placeholder placeholder
logo
header

Doelgroepen

Communicatie staat of valt met (on)duidelijk taalgebruik. Hoe interessant of belangrijk de inhoud ook is, als de tekst niet helder is verwoord, komt de boodschap niet over. Babylonische spraakverwarringen zijn het gevolg. Of minstens zo erg, de tekst verdwijnt ongelezen in een la.

Duidelijke Taal tekstproducties is gespecialiseerd in het schrijven van helder Nederlands. Vaak moet de tekst begrepen worden door een breed publiek. Met een fris taalgebruik kunnen wij lezers ertoe brengen om zich de meest complexe materie eigen te maken.

De overheid is een belangrijke doelgroep. Duidelijke Taal tekstproducties herschrijft onbegrijpelijk ambtelijk jargon tot prettig leesbare teksten. De vraag naar helder Nederlands beperkt zich natuurlijk niet tot de overheid: alle branches waarin communicatie belangrijk is, kunnen bij ons terecht. Een speciale plaats neemt de kunst- en cultuursector in.

Op de diensten en producten van Duidelijke Taal tekstproducties zijn Algemene voorwaarden van toepassing. U vindt ze onder het kopje Werkwijze, boven de tarieven.

 
placeholder

citaat

.